Persoonlijk advies

Duurzame koffiepartner

Volledige koffie-ontzorging op maat en op smaak van elk bedrijf

 

Wij leveren koffie en meer, voorzien een professioneel koffieapparaat en staan garant voor een uitmuntende klantgerichte service! Dat allemaal op een duurzame, ecologische manier.
 

Ontdek onze koffieapparaten
Proef onze koffiebonen
Bekijk onze formules

(h)eerlijke koffie

Waarom kiezen voor Idé coffee als
duurzame koffiepartner

Duurzaamheid

Idé Coffee trok in 2004 de pioniersrol naar zich toe door zich als één van de eerste bedrijven te profileren als leverancier van eerlijke koffie naar bedrijven toe.
Bekijken

Waarom Idé Coffee

Sinds 2003 is ons succes gebaseerd op het maximaliseren van de klantentevredenheid. We zien je niet als een nummer, maar als een menselijk persoon.
Bekijken
Quality
Adapted
Respect
Environment
Service

Kwaliteit

Wij geloven in de mogelijkheid om de werkomstandigheden van uw werknemers te verbeteren door de implementatie van hoogwaardige koffiepauzes, bestaande uit duurzame en heerlijke producten.

Aangepast

Onze Account Managers bieden je een gepersonaliseerde oplossing die perfect is afgestemd op uw behoeften en vereisten.

Respect

Wij zijn ervan overtuigd dat de kwaliteit van de koffiepauze die u uw medewerkers en klanten aanbiedt, toont hoeveel respect u voor hen hebt.

Milieu

Als lokaal Belgisch bedrijf proberen we andere bedrijven te inspireren om milieuvriendelijk te ondernemen. Daarom bieden we ecologische en duurzame producten en materialen aan. De erkenning die we al kregen, motiveert ons om in deze richting verder te gaan.

Service

Sinds 2003 is ons succes gebaseerd op het maximaliseren van de klantentevredenheid. We zien je niet als een nummer, maar als een menselijk persoon.

Wat zeggen onze klanten?